Nytt fra Lyngdal

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Her bor en av våre virkelige ildsjeler, Karl Olav Hansen. Han sender info fra sitt området og oppfordrer andre til å gjøre det samme._______________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________

Hei Snorre

Jeg følger anmodningen fra deg. Håper mange vil høre om liv og røre fra det ganske land. Intet for stort eller smått. kom igjen dere andre også!!
 
Som kjent så vil det bli avholdt landslagssamlinger i Lyngdal i 2014. Landslagene er og bør være våre "flaggskip" utad. Har vært litt inne på dette med synlighet. Vi slår på stortromme og tenker STORT.

Tanken er at vi med god håndtering kan oppnå medievinklinger med fokus på bridgen og våres "flaggskip". Her trenger vi at mange kloke hoder legges i bløt.
Har julehelgen på meg til å initiere prosjektpresentasjoner opp mot skoleverk hvor målet er at vi i forbindelse med "Grand Prix" arrangementene skal kunne parallelt avvikle turneringer/opplæring for barn/ungdom. Her tenker jeg også foreldre/besteforeldre fra bridgemiljøet samt deltakere på kurset som Helge avvikler for 7-8 tiendeklassinger som oppfølging. Vi er en liten klubb, skal vi lykkes trenger vi mange frivillige til å delta fra den ganske krets og god respons. Så er det noen i kretsen som lar seg friste og være med på en storsatsing, så ta kontakt.
 
Suksess her, så vil det med litt langsiktighet kunne gjør oss mer attraktive overfor næringslivet.
 
Når det gjelder landslagssamlingene så vil disse være åpne for alle. Det vil si at hver enkel kan delta på de ulike sesjoner innen mental trening, spill med analyse osv. Tormod er i prosess og vil komme tilbake til dette når han har fått diskutert dette innad. Det vil bli en mindre sesjonsavgift? Ting vi kommer tilbake med.
 
NM finalenfor par avvikles i september enten 19-21 eller 26-28 september.
 
GRAND PRIX - LYNGDAL er en sammenlagtturnering bestående av 5 storturneringer alle med FP. Det vil bli 5-10 sammenlagtpremier? Turneringene vil bli fordelt mellom Rosfjord Strandhotell og Lindesnes Havhotell. Begge hotellene er i særklasse, så verdt et besøk i seg selv.
 
Det arbeides med innbydelser, hjemmesider og kommer etter hvert som tiden strekker til. Første omgang er å få plass konseptet, så vinklingene slik at vi kan utnytte dette til beste for vår kjære sport.
 
GRAND PRIX - LYNGDAL
 
1. GRAND PRIX - LYNGDAL PATTON ( 1. og 2. mars) - Rosfjord Strandhotell

2 dager pattonturnering med 91 spill ( 7 spill i kampen). Turneringen erinnvilget med FP bonus 
Her er antall lag begrenset til 30. Landslagene har 1. prioritet, slik at påmelding bør skje rimelig raskt hvis en ønsker deltakelse ( Kan bli opptil 15 lag fra landslagene)
 
2. GRAND PRIX - LYNGDAL LAG ( torsdag 17. april)

Lindesnes havhotell ( Påmelding kommer)
1. dags turnering maks 40? lag ( Plasser blir reservert landslagene)
 
3. GRAND PRIX - LYNGDAL STORTURNERING

2 dagers imp across turnering 7. og 8. juni
Maks 70-80 par? Også her vil det reserveres plasser for landslagene.
 
4. GRAND PRIX - LYNGDALMIXEN

Dato 5. og 6. juli ( eller 27-28 juni) - Lindesnes Havhotell
Mixturnering over 2 dager som inngår i GRAND PRIX -LYNGDAL
 
5. GRAND PRIX - LYNGDALTURNERINGEN

16. og 17. august. Parturnering  - Rosfjord Strandhotell
 
 
MVH
 
Karl Olav

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.