Jeg håper på en kommentar fra Vennerød

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


når den nye landslagstroppen slippes om noen få dager. Jeg vet at han har innstillt sine navn, men formelt er det styret i NBF som godkjenner. I praksis kan jeg ikke se at Jan Aasen eller noen andre i de posisjonene kan overprøve Christian Vennerød sine valg. Det hadde vært interessant å se hvilke begrunnelser og argumenter som ligger bak de navene som kommer. Jeg liker at det blir stilt krav og forventinger til de beste og da er det vel greit at kapteinen legger lista? Kanskje coach Geir Olav Tislevold har noen tanker om veien videre? Både når det gjelder hva de enkelte parene bør prestere og noe om hans tanker framover.

Jeg har tippet før og det er tre nye navn som jeg mener peker seg klart ut.

 

  • Erik Berg - Steffen Fredrik Simonsen
  • Niils Kvangraven - Terje Lie
  • Sam Inge Høyland - Trond Hantveit

Alle disse tre har resultater både den inneværende sesongen og over tid, til å fortjene plass i troppen. Jeg ser med interesse at BIN på sine siden peker på de samme navnene som jeg gjør.                 Jeg tror Erik og Steffen blir tatt ut i troppen for 2014

Hvem som skal u, har jeg mye større vanskeligheter med å mene så mye om. Det er alltid lettere å plukke ut selve laget enn å peke på reservebenken. Enda verre når det er snakk om å bli satt med fra A-laget til Farmer-laget. Den jobben er kanskje det aller "sureste" med å være landslagskaptein med den ordningen vi har i dag.

Damenes og Juniorenes bruttotropp blir presentert samtidig om jeg har fått rett informasjon. Vi venter i spenning!!

BIN har en artikkel om mye av det samme. ARTIKKELEN FINNER DU HER (Alf Helge Jensen)

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.