Hadde du klart denne ved bordet?

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


 

Det er butlerkongen fra divisjonshelga, Trond Are Nitter, som sender meg dette kjempeflotte spillet. Jeg sier ikke noe mer før jeg ber deg spille hjem 6hj. For at du ikke skal prøve å toppe ut hjerterkongen, forteller jeg at den sitter tredje i kapp. Kløveresset kommer ut. Kjør på..

 

         ....

Du får altså kløveresset ut og allerede nå har mange av dere stjålet og gått beit!!

Faktisk er dette fakta når ruteren satt 3-1, selv om hjerterkongen sitter i kapp. Ruterfargen er blokkert og sparkongen sitter til høyre slik at det blir to taperere der uten at du kommer inn til bordet:


Enda et forsøk??

Du må kaste en ruter på kløveresset !. Da er den blokkerende ruteren borte. Uansett hva vest fortsetter med, spiller du deg inn i bordet på ruter og seiler hjerterdamen. Enda en hjerterkapp og to spar forsvinner på ruteren.

Med hånden på hjertet. Hadde du klart dette ved bordet?

Hele spillet er under. Takk til TARE.

     
     
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Joda, du kan vinne spillet selv om du stjeler utspillet", sier Stig Vestveit i en mail. "Du spiller deg inn i ruter, seiler hjerterdamen og tar ut trumfen. Så mer ruter til bordet og når du ser at den satt 3-1, spiller du kløverdame og kaster en ruter. Poenget med å avblokkere ruteren på kløver er fint, kanskje ikke like elegant i stikk syv som i stikk en, men like effektivt."

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.