Et par spill fra Vanderbilt

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


 

 Etter to sesjoner er det jevnt mellom Monaco og Nickell. Sponsor Pierre Zimmermann måtte reise hjem på grunn av sykdom i familien og det svekker ikke akkurat Helgeness og Fantoni sine sjanser til å vinne turneringa. I de to første sesjonene er det blitt vist masse god bridge og det er rett og slett ikke tilfeldig hvem som havner der de havner på resultatlistene.
  

  Klikk på spillet for å se hvordan Tor leser seg fram til rett spilleplan. Øst kunne vridd sparkongen og fått seg en stjeling, men trodde vel han skulle få for den likevel?  (Du må ha BBO innstallert for å se spillet)
-------------------------------------------------------------------------   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Her var det underlig at Nunes ikke åpner med 1sp, men de har andre krav til åpninger på 1-trinnet enn oss.
-------------------------------------------------------------------------    
  Katz passet ikke, men med sparesset ut fra Tor tror jeg ikke det er mulig å beite 4sp. Korriger meg hvis jeg tar feil, men det ble i alle fall ti stikk ganske kjapt etter skift til hjerterdame og mer hjerter. ut med trumfen og ruterknekt fra hånda.

Det bllir litt verre om Geir skifter til kløver eller om de spiler ruter et par ganger. Likvel tror jeg det er mulig å få ti stikk.
     

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.