Å rette baker for smed

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Jeg observerer at det pågår en debatt på Facebridge om hvilken rolle NBF skal ha når det gjelder promotering av turneringer. Både på generellt grunnlag og mer spesifikt i forhold til  Bergen Storturnering 2014. Det som er spesielt denne gangen er at NBF har stilt turneringsweb'en på bridge.no disponibel for at norske spillere på Island over jul skal kunne finne hverandre. Kurt Ove Thomassen får også stilt spørsmål om hans engasjement er til det beste for bridgen her i landet.

Debatter på Facebook er på mange måter livsfarlige fordi det kan virke som vanlig folkeskikk ikke gjelder på sosiale media . Herfra ønsker jeg ikke å delta i debatten, men har et behov for å støtte personer som gjør en aldeles glimrende jobb for både topp og bredde i norsk bridge. Skulle det være det minste tvil om det, Kurt Ove Thomassen, så er 99.9% av oss evig takknemlig for den jobben du gjør. Både konkret i forhold til "Islandsprosjektet" og med ditt engasjement på klubb, krets, nasjonalt og internasjonalt nivå. Det er meningsløst å gi deg en promilles ansvar for at turneringa i Bergen pr.dato ikke har den oppslutningen den kanskje burde hatt. Det samme med NBF og forbundets utstrakte hånd for å hjelpe . Det skulle da bare mangle, ikke minst med tanke på at turneringene går med en helgs mellomrom.

Det antydes at det NBF har gjort er en skandale. Jeg mener det ville være en skandale om NBF hadde sagt nei til å hjelpe norske bridgespillere med å finne makker og lagkamerater til bridge, uansett hvor i verden det måtte være.

Er det noen som kan se på sin egen innsats så langt, er det arrangøren selv. De har ikke brukt de mulighetene NBF har stilt til disposjon gjennom blant annet denne kanalen. Jeg har ikke hørt et eneste ord om Bergen Storturnering 2014 og faktisk la jeg for over en måned ut, på eget initiativ, en infoboks på LiveMAgazinet om turneringa og link til påmelding.Når dette er sagt, ønsker jeg Bergen Storturnering lykke til med sitt arrangement. Link til info finner du på LiveMagazinet.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.