LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Vennerød informerer om landskampen i helga


Hei Snorre
 
Vi møter Østerrike og Ungarn og har to lag selv.
 
Vi er blitt invitert av Ungarn, som betaler oppholdet for oss. Svært generøst!
 
Primus motor er Henrik Tormassy som sammen med Zold Ferenc har invitert oss.
 
De to norske lagene er helt likestilte, og er faktisk satt opp som et opprinnelig forslag av arrangøren. Vi lot være å røre forslaget. Våre spillere er gode kamerater som like gjerne spiller med alle de andre parene.
 
Jeg har kalt dem Norge BAST (Berg - Autberg - Svensden - Tøndel) og Norge LAKT (Livgård -Aa - Karlberg - Thomassen) etter første bokstav i alfabetet på spillernes etternavn, så det blir lett for tilskuerne å se hvem som sitter hvor på BBO

 
 
Alle par skal spille alle kamper.
 
Vi spiller i Balaton, Ungarns ferieparadis. Jeg har vært der før for mange år siden, og dette er jo historisk et av de store steder for Europas overklasse, litt medfarent etter årevis med kommunisme, men sikkert vel verdt å besøke . På norsk er vel området kanskje mest kjent for sin hvitvin av høy klasse.
 
 
Dette er selvsagt en uttaksturnering for EM, slik enhver turnering av en viss kvalitet er det for disse spillerne. Det blir viktig for dem å kaste av seg stundens alvor og bare nyte gleden ved spillet og kjenne på opplevelsen ved å slippe løs i en internasjonal match alt det de nå har trent på.
 
 
Dette er lag som vi må slå i EM, så vi må jo forvente det nå også. Men enkelt blir det ikke:
 
Vi er  mer på bortebane enn de er. Østerrike-Ungarn er jo det gamle keiserdømmet, så de landene er på hjemmebane. Dessuten gikk det ikke så bra da vi spilte mot Ungarn i forrige EM. Vi tapte 5-25! Så her går det ikke an å være på sin høye hest før start. Saken er at det er blitt i bridge som i fotball. Det fins nesten ikke enkle lag. Alle kan slå alle.
 
Men det norske laget går ikke inn med slike tanker. Vi går inn for å nyte spillet og ta en hånd av gangen! Det er viktigere å spille godt enn å vinne. For det gir tro på at laget er på vei opp. Man spiller ikke godt hvis man sitter og sier til seg selv: «Denne kampen må vi bare vinne! Kom igjen! Kom igjen. «
 
Håper alle krysser fingre for oss og følge med på BBO.
 
mvh Christian