LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Tosidig skvis fra MP treffet onsdag


og det var min makker, Tom Høiland, som var helten.1hj viser spar og 2kl benekter sparstøtte.

Leif Haugerud spilte ikke unaturlig ut ruter til damen som stod. Så fire ganger spar og tre høye kløver. Nå var det mange kort igjen, men Tom claima og sa "Resten står på en tosidig skvis.." Motparten vet at Tom har rett når sier sånn, men for skams skyld måtte han spille noen kort til. Her er posisjonen med tre kort igjen.

På den siste kløveren må øst holde spar 10. Tom kaster sparen som har gjort nytten. Vest må holde hjerter ess. Ruter åtte tar det siste og alle tretten til Vågsbygd.

Ernst & Young-prisen 2014 til Thailand?


I går delte jeg ut pris til Finn Brandsnes. I dag er det Baard Olav Aasan som nesten overgår.Det er ikke hvem som helst som sitter NS. Syd er James Cayne og nord er en italiensk toppspiller. (husker ikke helt hvem). BOA får spar ut til esset og mer spar. Syd er markert med de uteværende honnørene og da ser dette tungt ut? Syd kaster etter bordet og ser ut til å ha kontroll.

I slike posisjoner er trumfskvis det eneste som virker . Hvis du tror systemteori er det eneste BOA kan, så titter du bare under. Han tar seks ganger trumf, kaster tre hjerter og en ruter i bordet. Stillingen er:
Så spar til damen og syd er ferdig. Kaster han en ruter, spiller BOA ruter ess og ruter til stjeling. Bordet står med hjerter ess som inntak. Kaster Syd hjerteren, tar BOA for hjerter ess og feller kongen, ruter ess og kaster den lille hjerteren (nord burde holdt en hjerter mer og en ruter mindre). Ruter til stjeling og hjerterknekt står.

Magisk igjen!!

HER ER SPILLET LIVE