LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Et spill fra i fjor


 

 

 og da passer det vel best å velge et med vinnerne fra Midt-Trøndelag. 

 

Jeg husker at jeg selv satt i syd med Glenn Grøtheim sine kort og fikk akkurat det samme meldingsforløpet mot meg. Jeg passet "selvsagt" ut i fjerdehånd og tenkte ikke mer på det, selv om motparten gikk de samme fire beitene mot meg. Jeg henta 200 beitepoenger, mens Midt-Trøndelag satte 800 av de samme på sin konto. Kanskje ikke rart at noen vinner, mens andre sliter for å klamre seg fast hvert eneste år?

 

 

Hilsen fra Engerdal


 Hei, og gratulerer med live.bridge, det tror jeg blir veldig bra. 

Nå kjenner ikke du meg, men jeg er ivrig følger til dine "gamle" sider. Jeg synes live.bridge.no er et kjempeopplegg, og håper at forbundet og du lykkes med dette. 

Selv er jeg opptatt av grasrotbridgen i nærområdet mitt, og tilhører en ivrig klubb som holder kurs jevnlig for å rekruttere nye. Jeg har også fått ansvaret for hjemmesida til klubben vår, og ettersom jeg tror at engasjement skaper engasjement prøver jeg å holde denne vital og oppegående med små referater og tips fra klubb og krets-spilling. Disse kan du se her:

http://www.bridgekrets.no/Kretser/NBF-OEsterdal/Klubber/Engerdal-BK/Nyheter

Selv er jeg en gjennomsnittlig 4.divisjonsspiller med ruternål, og skal spille 4. divisjon nestkommende helg. HVIS du finner det passende, hensiktsmessig og greit så bidrar jeg gjerne med noe fra dette nivået. Det kan være et spill, et kort referat eller noe annet. Og hvis ikke, så er det helt greit. 

Uansett, lykke til med ny hjemmeside.

Hilsen Jo-Gaute Åsgård, Engerdal BK

Hvordan bruke skjermer?


 

Nytt av året er at det skal brukes skjermer også i 2.divisjon. Det er helt sikkert noen som ikke har gjort det før, og her er en orientering om hvordan det funker.
  

BRUK AV SKJERMER