LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Flere bilder fra Lyngdal


Alle foto av Nils Kvangraven.

                                                                Tone Torkhildsen Svendsen og Tonje Brogeland

                                                                      Tormod Røren, Tor Eivind Grude og Erik Eliassen

Østfoldmesterskapet for lag


Av Tom Gjøs.

Det er alltid fint å få bidrag fra dere lesere. Denne gangen er det Tom Gjøs som har sendt inn en artikkel fra Sarpsborg. Tusen takk!

HER ER ARTIKKELEN

 

ABAX vant i Lyngdal Patton


 Det så lenge ut til at et Siddis-lag med Eliassen og Arnfinnsen, sammen med juniorene Ellingesen-Grude skulle ta hjem seieren i Lyngdal Patton. Mot slutten viste ABAX at rutine er viktig i bridge og fire sterke seire på søndag formiddag ga en ganske klar seier. I siste runde hadde de walk-over, men ledelsen var klar nok allerede til å gi hvilepuls også i de syv siste spillene. Gratulerer til Petter Tøndel, Odin Svendsen , Per Erik Austberg og Jan Tore Berg. 
  

 LIVE RESULTATER FRA LYNGDAL GRAND PRIX PATTON

 

Erik Berg ble på grunn av trafikkproblemer i Trondhein forsinka ned til Lyngdal. Han og makker Steffen Fredrik Simonsen er vel 
ikke helt fornøyd med syvendplass i Patton-turneringa på lag med Kvangraven - Lie?

_____________________________________________________________________________________________________

Jeg spurte Vennerød og Røren før helga om hva som var de viktigste målene med landslagssamlinga. Det fikk jeg ikke noe klart svar på, så derfor spør jeg med dette om å få en oppsummering av helga i stedet.
  

 • Har samlingen gått etter planen?
          
 • I  åpen klasse var det få hele par som startet på onsdag kveld, men det har blitt bedre etter hvert. Har Christian noe å si i den anledning?
            
 • Til Christian: Resultatmessig er det vel ingen tvil om at Berg - Austberg er det paret som totalt sett har gjort det best. Det har vært korte turneringer, kanskje bortsett fra den siste lagturneringa, men hvor mye vil sportslige prestasjoner denne langweekenden telle når laget skal taes ut? Er det andre ting direkte knyttet til spillinga du ønsker å si noe om?
            
 • Til Tormod: Det er ikke mulig å unngå å legge merke til at ingen av damene kommer over middels på butleren i Pattonturneringa. Er det litt tilfeldig eller er nivåforskjellen mellom de beste mennene og de beste damene så stor?
        
 • Til Tormod: Jeg vet at et av målene for samlinga var at jentene skulle bo tett på hverandre for på den måten å trene på å fungere som et lag. Har det gått bra?
           
 • Til begge: Når kan vi forvente at landslagene blir tatt ut?


                       Jeg tror Ida Wennerød og Gunn Helness måtte overbevist enda mer for å få plass i troppen til EM,
                                                                          men det kan kanskje Tormod si noe om?

 
Jeg minner om at i morgen legger jeg ut meldingsforløpene fra de som har meldt og sendt inn til meg. Hvis noen enda ikke har fått sine svar av gårde, er det fint om jeg får det så kjapt som mulig. Det er flere interessante ulike vurderinger de enkelte parene i mellom. Hendene finner du under "Se flere aktuelt" hvis du enda ikke har rukket å melde.