LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Fra Karl Olav Hansen


 

 

 

Hei min gode venn. 
 
Takker for en flott side og håper jeg kan bidra. Er lite dyktig på spill, men skal være veldig på vakt for "elleville bridgehistorier"
 
En flott historie er 10 år gamle Marius som spiller sin første forbundsturnering sammen med pappa Jostein på Hauge nå i morgen. Han spiller av og til i Flekkefjord og har også spilt i Kvinesdal. Terje Gletne sier at han kan føre korta og jeg snakket med Arvid Valente som forteller at pappa Jostein får kjeft når han "haier" :)
 
Ting som virkelig gleder er når en kursdeltaker får ahaopplevelsene. 
 
Et fint motspill av Thor Dag Thorsen som begynte å spille for halvannet år siden, Jeg tror at selv en meget erfaren spiller ville ha problemer med å kopiere dette ved bordet? 

Øst åpner i 1 NT med pass rundt. Utspill Hjerter 10 til liten-liten og damen. Så  spar til tier, liten kløver til damen, liten ruter til kongen, og liten ruter fra Thor Dag som spillefører ikke klarte å legge damen på. Resultat tre beit  (!) etter en god lasj i utspill og underspilling av ruter E.
 
SYNLIGHET har jeg blitt mer og mer opptatt av og har en liten epistel om dette i neste nummer av NB. Det har jo litt med dette å kunne gjøre rekrutteringsprosessene noe enklere.
Fantastisk hva det "lille" blaffet" med Magnus Charlsen der alle medier etterhvert har hevet seg over hans flotte prestasjoner. Denne synligheten har resultert i at antall sjakkspill som selges har tredoblet seg i løpet av året. 300 juniorspillere på Hamar under junior-NM i sjakk.  Det går en sjakkfeber over det ganske land.Tilfeldigheter og ingenting i veien for at det samme kan skje i bridgen.  (Nevner at vår bedrift bruker rundt 90 millioner i året på synliggjøring av våre produkter - salg/marketing-, og er en absolutt forutsetning for at vi skal kunne overleve.  Tenk om vi kunne tenkt på samme måte, "det koster noen kroner å være synlige." Tiltaket du har satt i gang med LiveBridge.no er et viktig tiltak som er med på å synliggjør oss, både innad og utad.
 
Vi har et engasjement med Mira Svartnes Thorsen fra Karmakosmetix Records for å få til en noe mer proffesjonell vinkling opp mot media for å synliggjør oss. Det har resultert i intervju med Marianne i NRK Sørlandet, pluss artikler i Fævennen, kurs for 12 mediestudenter i Kristiansand  på Noroff. Vi har ei "lukket" gruppe på facebook med "bridge til folket".
 

 
Lyngdal (enda mer) på bridgekartet?


Det er spennende ting på gang her i vest som gjelder de kommende NM par og NM lag, men det kan jeg ikke røpe for mye om enda. 
Du har allerede skrevet om et antall planlagt  landslagssamlinger i Lyngdal med tilhørende turneringer. Her er noe av det som skjer neste år.
  • Landslagene  (åpen, dame, juniorlandslagene)
  • Samling 23-26 februar med åpen Pattonturnering.
  • I påsken fra onsdag-lørdag med åpen lagturnering på skjærtorsdag
  • Pinsehelgen med IMP across turnering'
  • Lyngdalturneringen til høsten. 


    Sølvi Remen og Siv Thoresen er et av parene som kjemper
                 om plass på landslaget til EM i sommer


 
Utover dette planlegger vi en Mix helgeturnering (sosial) i juni.
 
Landslagene vil bestå av rundt 20-25 par, så det er garantert at dette vil bli svært store turneringer i antall deltakere.
 
Jeg skal prøve å holde deg (og alle andre som leser sida her) om ting som skjer i vårt område. Håper det er mange andre som tar utfordringen og gjør det samme fra sitt distrikt. Skal live.bridge.no bli et sted som viser mangfoldet i norsk bridge må alle bidra. Du klarer selvsagt ikke å holde deg orientert om alt som skjer, Snorre.


Ha en riktig god helg
 
 
MVH
 
Karl Olav