LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Noen bilder fra lørdag i Letohallen


 

Rune Andersen er bekymret og ligger i nedrykksposisjon.
                      Håkon Kippe vinner stort og taper stort, annen hver gang.
                     Terje Lie spiller bra og har 1.20 på butleren etter fire kamper


  

Fjerde runde Seriemesterskapet 2013


 

Tredje runde Seriemesterskapet 2013/14


 

Silla og Boye troner på Butlertoppen med hele 1.89 i snitt etter seks spilte runder.


 

Her er de fem beste etter fire kamper:


1,89  Erik Sælensminde - Boye Brogeland (Hauge)
 
1,74  Trond Are Nitter - Jan Kristen Lutro (Lutro)  
 
1,47  Ragnar Davidsen (Davidsen ) 
  
1,45 Jim Høyland (Høyland)
  
1,38 Terje Aa - Allan Livgård (Grøtheim )

Fra oppgjøret mellom Hordaland og Hauge. Fra venstre: Rune Hauge, Bjørn Bentzen, Tor Helness og Arild Rasmussen
    

 

Andre runde Seriemesterskapet 2013/14


Møre og Romsdal (Lie) henta nok en fin seier og det samme gjorde Hauge. To av favorittene har fått en god start. Vest-Agder 1 leda med 54 IMP(!) mot Hornslien ved pause, men trønderne slo grusomt tilbake i andre og utligna. Mer kommer...

"No lyg du, Snurr", sier Erlend Skjetne


I min "analyse" litt lenger nede av landslagets forberedelser, harselerer jeg med at Erlend har flytta til England og Espen Erichsen's fasjonable bolig. Jeg antyder at de spiser Canapeer til frokost og sover i sateng laken. Da sier Erlend at:

"Eg har aldri spist ein einaste canape i heile mitt liv og sateng veit eg ikkje eingong kva er. Eg trur faktisk ikkje vi har nynorske ord for desse tingene!"
  

Første runde Seriemesterskapet 2013/14


 

 

 Det er snart leggetid her på Letohallen, men etter egen innsats som var under pari sliter jeg med å sove. Derfor kan jeg likegodt begynne med et spill eller to. 

Jeg kommer til å gjøre det slik at jeg oppdaterer artiklene fra de enkelte rundene etter hvert som jeg får høre om spill og legger ut egne opplevelser, slik at når helga er over, vil denne som omhandler første runde bli utvidet med flere spill. Det betyr at du trenger bare å lese denne for å finne spill og resultater fra første runde, men artikkelen vil kunne se annerledes ut i morgen enn i dag sånn at du må lese mot slutten for å finne nye spill. Jeg oppdatere alltid i bånn.


Det er allitd terapi å starte  med et eget godt spill. I alle fall de gangene det ikke er så mange av dem.

Jeg meldte 3NT like mye fordi det så ut som kontrakter spilte bedre fra min hånd enn fra makkers i syd. Det kunne faktisk være sånn at 3NT sto, mens 3ru var beit. Hvor sterk makkers 3ru er, vet jeg heller ikke. Håkon Bogen er jo ikke kjent for å pingle i meldeboksen, men fin ruter og et inntak kanskje?

Kløverdamen ut til kongen og nå sto det hele på rutervalget. Åpneren har helt sikkert ruteresset, men det var plass til en dame på den andre siden. Derfor ruter til kongen og mer ruter var et heldig valg og +430 på bok. 

Det ble verre etterpå for å si det mildt..


Så var det Helge og Roald Mæsel som hadde et fint meldingsforløp. Helge oppvurderte hånda til å være verdt en opplysende dobling fulgt av melding for å vise en spillesterk hånd med minst 16hp. Når Helge hadde vurdert hånda til å være verdt en dobling første gang, fulgte han nå opp med 5sp. "Trumfen min er litt vesen, makker. Kan du hjelpe meg der?"
"Yess, kjære bror!", kom det fra den peneste av brødrene og 1430 i hus.