LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Klar for en oppgave?


Det har vært lite kommunikasjon med dere som lesere. Nils Otto jobber på spreng for å få på plass muligheter til å gi kommentarer til artikler og har lover at det skal være på plass i månedssiftet november/desember.

Til da kan du sende meg svaret på denne enkle oppgaven. Den er fra en turnering i Danmark for noen år siden og jeg mener det var Silla som spilte ut. Når jeg sier det er et spilleproblem har jeg vel nesten gitt deg fasiten allerede? Dere som vanligvis ikke prøver dere på slike utfordringer, kan jo sende meg noen ord? snorre.aalberg@hotmail.no

Motparten har ikke meldt og du skal spille 6sp med to ganger ruter til stjeling i bordet. Så er planen?

 

Du vet at jeg stadig legger ut ting på LIVE-Magazinet? Link oppe til høyre.

Kvangraven-skudd fra hofta...


                 

Og denne gangen ble det veldig rett. "Nå får du legge ut  et fint spill av meg for en gangs skyld , Snorre. Når du maler svart den gangen i livet jeg og Terje kom i storeslem med to esser vekk, så da får du bruke andre farger også!!"

Med glede!!

Skuffende, Snurr, skuffende..


Jeg gjør den samme type feil alt for ofte. Når det skjer skylder jeg gjerne på BBO og at det er verre å konsentere seg der, men det er nok dessverre bare litt av sannheten.
Jeg spiller 4hj uten meldinger fra motparten og får ruterknekt ut. Den stikker jeg med kongen og spiller hjerter til knekten som står. Om det er beste start, er jeg ikke sikker på, men aktuelt ble det veldig rett.Fem hjerterstikk (minst), EKD i ruter, kløver ess og et sparstikk må da bli ti, så da legger du ned en gang trumf til?  SCHLUSS!!

   

(Det ble 4hj, men fikk ikke med sluttkontrakten i bildet)                   Nils ble ikke sint  da jeg gikk beit, sa han, bare skuffet

Jeg spilte kløver til damen, men Nils stakk og fortsatte i trumf. Så stjal jeg en kløver, men Nils kunne bryte seg inn på sparesset, ta ut trumfen og hente en kløver for beita. Lar jeg den andre høye hjerteren være, legger ned en ruter honnør fra hånda (ikke to) og spiller kløver kan ingen makt i verden beite meg.

Nerdens første treningsøkt


Denne artikkelen er det Lars Arthur Johansen som har sendt meg.

"Noen som kjenner seg igjen?" spør han.