LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Gratulerer til Inger Lene Hangeland og Atle Stray


I ettermiddag fikk jeg denne meldinga fra kretsleder Karl Olav Hansen..

"Årets 4. divisjon ble spilt i helgen. Inger Lene står for den mest fantastiske prestasjonen i helgen. Hun var høygravid og på lørdags morgen ble det full fart inn på sykehuset, men tilbake igjen på ettermiddagen slik at hun fikk spilt en kamp. Atle spilte 2 kamper. Bridge på lørdags ettermiddag og hun fødte en velskapt jente på søndags formidag. Slå den!:) Våres hjerteligste gratulasjoner til Inger Lene og Atle."

Minsten fikk en god start på livet sitt fordi mor har gått rett i tet. Karl Olav fortsetter:

"Inger Lene sitt lag leder etter første helg, men det er tett som haggel nedover, så alt er duket for en spennende andrehelg her i Lyngdal."
Enda chansen...


er tittelen på en bok svensken Erik Jannersten ga ut for en generasjons tid siden. Den handler om å lete etter helmstrået som kan gi vunnet kontrakt. Under forrige helgs divisjon kom det et spill som svensken kunne brukt i sin bok.Syd åpnet med 1ru og vest meldte inn 1hj. Nord meldte kløveren sin, øst støtta hjerteren og syd kom ganske kjapt i 3NT.
Utspill hjerter tre, norske.  

Mange så ikke vinnervarianten og gikk på ruteren. Det kan jo hende at motparten tuster det til?

Det er en eneste kløverfordeling som gi alle kløverstikkene, nemlig DJ dobbel. Denne gangen satt det slik og selv om det normalt koster en 50-lapp å gå etter kontrakten (motparten får godspilt et stikk i kløver), skal spillefører selvsagt gjør det. Odds på 400:50 er til å spille på.