LIVE

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Velkommen til Live-Magazinet


Denne sida er foreløpig under arbeid og menyene til venstre vil få innhold etter hvert. Klikk på en av de blå menypunktene og du vil se hvilke valg som ligger der. I første omgang håper jeg å få opp forhåndsomtale av kommende turneringer, resultater og reportasjer fra spilte turneringer, systemstoff, Nytt om landslaget og Klubben min. Har du ønsker om spesielle menyvalg, er det bare å sende meg noen ord så ser jeg hva jeg kan få til.

Du vil alltid kunne gå tilbake tid forsiden i LIVE-Magasinet ved å trykke på linken øverst til høyre. 

Maken til vas, Snurr!!


Hei Snorre

 
Flott at du skal være frittalende og sette ting på spissen. Men makan til tullprat!
 
Dette gjelder selvsagt ditt siste innlegg på live.bridge.no der du harselerer med landslagets fokus på "utenomsportslige" ting. Visse ting sier seg selv. De som er på landslaget er gode spillere. De tar stikk. De skal jobbe med system og de skal spille masse.
 
MEN
 
Det er klart at disse punktene de peker på har mye å si for hvordan de presterer over tid. Det er snakk om å prestere og konsentrere seg i flere uker! Da vil god form, godt kosthold og godt klima i makkerskapet ha MYE å si.
 
Hvis vi tar turen til Fredrikstad til sommeren så vil vi se mange som bruker din suksessoppskrift på karsk og pølser med rekesalat. Et fåtall av disse er på landslaget. Kanskje noen av de kunne vært der hvis de hadde skiftet fokus fra koz til bridge? Det handler om å leve bridge, jobbe bridge, tenke bridge. Stort sett hele tiden.
 
Vennerød kan ikke lære Kurt å spille hjem en komplisert utgang. Han kan ikke lære Hoftaniska å komme med den dødande vrien i motspill. Han kan komme med råd som gjør at disse gutta presterer sitt beste over tid. Diabetes 2 og 3,5 i promille er neppe resepten da.
 
Jeg synes det er flott at Jan Tore gjør grep på flere punkter for å bli en bedre spiller. Både på kropps- og bridgefronten. Jeg tror Kurt og Svein Gunnar blir bedre bridgespillere av å komme i bedre form.Jeg tror Hoftaniska og Charlsen blir bedre spillere av å fokusere på neste spill i stedet for å fokusere på makkers feil i det forrige.

Jeg tror Erlend blir en bedre spiller av å flytte til England og fokusere på bridgen. Kjenner ikke han så godt, men tipper at han har lite fokus på satin og canapeer.
 
Sånn er det bare!
 
Mvh
 
Alexander Flakstad