En litt misfornøyd Kvangraven

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


etter de tre første kampene. Her er hva han skriver selv:

"Hei Snurr. Her kommer noen bilder, men har bare iphone så billdene er litt dårlig kvalitet, men bare bruke det du vil her. vil oppdatere etterhvert som vi får tatt fler. Hiver ut spill og historier på web, bare "stjel" derfra også :) 

Det var en trist andre kamp i går, men ok første idag. Jeg brente en slem som "selvsagt" var opplagt å melde, du ser vel for deg leppa går.... hehe, men veldig bra stemning mellom spillerne. fin trening. Men jeg må løfte nivået skal vi henge med, blitt for mange feil som koster så langt"


En skal kanskje ikke legge all vekt på butler, men det gir et korrekt bilde av hvordan en har prestert i forhold til de andre parene. Noen ganger er motparten flink og noen ganger har en uflaks. I det lange løp vil dette jevne seg ut og butleren gir et tilnærmet riktig bilde av egne prestasjoner over tid. Thor Erik og Thomas har så langt over middels i alle kampene og et snitt på omtrent 0,75. Nils og Terje har omtrent like mye minus pr. spilte spill. Skal vi komme til semifinalen, må de opp i kvalitet.

Nils skriver på SIN EGEN HJEMMESIDE. Lesverdig

Her er noen bilder Nils har sendt fra UngarnKommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.