Seier i Ungarn

Snorre Aalberg
18.05.2014 16:54

 

 

  Terje Lie, Nils Kvangraven, Christian Vennerød, Allan Livgård (spilte ikke), Thor Erik Hoftasniska og Thomas CharlsenHjemmelaget fra Ungarn ble overkjørt i semifinalen og da var det klart for NOR/NED i finalen for Thomas, Thor Erik, Nils og Terje. Seier til landslaget med 16 IMP.
Nils sender meg ganske sikkert noen bilder, men i kveld er det visst fest.  RESULTATSIDE

GRATULERER!!                                                                      Kapteinen fornøyd med troppene sine!!


BUTLER FOR RR OG SEMIFINALER


Det er rett og slett imponerende av Thomas og Thor Erik å score pluss i alle rundene, sammenlignet med snittet i salen. Det vitner om solid spilling. Nils og Terje hadde en marerittrunde (Kamp 2), men etter det har det vært tett og fint derfra også. Nils og Terje hadde nesten 0,4 i snitt totalt, mens Thomas og Hoffa scoret litt under 1 IMP i snitt. Sterkt.
Finalen var jevntspilt, men få svinger. Det vitner som regel om god bridge. Her er den første plussen til Norge og det var Nils og Terje som var superaggressive. 

j

Jeg vet ikke hvorfor Allan ikke åpnet med 2hj, men det mulig de ikke kan ha to esser. I 4hj satt det greit og +590 til Norge. Fire beiter i 2NT ga en nier inn til Norge.

Så kom en veldig fint prestasjon av Nils. Han fikk kløver ut mot 5ru og da gikk det i røyk og damp videre. Faktisk så fort at operatoren ikke klarte å følge med og claima ei beit, men neida. Du henger med når jeg forteller hvordan Nils spilte? (under )

  Kløver stakk Nils helt korrekt med esset og kongen kom deisende på. Så kløver ti til stjeling, ruter konge og ruter til esset. Kløver dame, bort med en spar i bordet. Spar ess og spar til stjeling, ruter til hånda og siste spar til stjeling.

Nå er de svarte fargene eliminert og Nils er inne i bordet med trumf på begge hendene. Hjerter til knekt og dame. Der hang Terje Aa og kunne ikke beite kontrakten. Spar var til dobbeltrenons og hjerter godspilte kongen:

Glimrende, Nils!!
     
     

 

 

 

 

 

 

 

Ja
Nei

Logg inn for å skrive kommentarer.