Mens vi venter på Bridgetinget

Snorre Aalberg
Mens vi venter på Bridgetinget
04.06.2014 20:01

Jeg har invitert Jostein Sørvoll og Jan Aasen til å komme med en uttalelse før Tinget neste helg (14. og 15.juni). Sørvoll skal ha et treff med sin viktigste  kamphøne (Eva Flått) i helga og rett etter det har han lovet å komme med en programerlæring. I hovedsak vil den dreie seg om.

  • Rollefordeling mellom Generalsekretær / administrasjon og styret
     
  • EM i Tromsø og de påfølgende Bridgefestivalene med fokus på økonomi.
     
  • Rekruttering
     
Jan Aasen sier at han ikke formelt er presidentkandidat siden valgkomiteen peker på Sørvoll. Det er vel hevet over en hver tvil at det kommer benkeforslag på Aasen, men inntil det er gjort ønsker han ikke å si noe mer enn det han sa til kretsene tidligere i vår da han stilte seg til disposisjon.

Jeg forundrer meg litt over at det ikke er mer fart rundt forberedelsene til årets ting. Det er ikke alltid det er en duell på den måten vi har i år når det gjelder presidentstillingen. Vi har en profilert næringslivsleder som ønsker å bruke sine erfaringer for bridgens beste. I tillegg har to nåveærende styremedlemmer knyttet sitt kandidatur til Sørvoll. På den andre banehalvdelen står Jan Aasen som snart har en mannsalders erfaring innen bridgeadministrasjon. Har har vært mye mer omstridt tidligere enn det virker som han er nå. I tillegg han har lagt ned et stort (vellykket) arbeid for å få EM i Bridge til Norge og Tromsø. Den jobben ønsker han å fullføre.

Presidentvalget er en sak. I tillegg er Bridgefestivalens framtid viktig. Der har vi endret turneringsprogrammet dramatisk og alle venter på å se hvordan det slår ut på deltakelsen.Økonomi og rekruttering er som alltid hete saker. Medlemsbladet "Norsk Bridge" koster over 750.000,- og det er tid for å beslutte om NBF skal finne andre kanaler å spre sin informasjon.
 


ALT FRA NM KLUBBER 2014

 

Ja
Nei

Logg inn for å skrive kommentarer.