LIVE.BRIDGE.NO

Snorre Aalberg
07.06.2014 10:18

blir flyttet til bridge.no.

Det er et ønske fra NBF å samle alt som skrives i regi av forbundet på forbundets hovedside. Turneringsspillere kjenner til stedene der det skrives om bridge, men den vanlig klubbspiller sliter mer med å finne fram. På sikt er det også et mål å rette flere artikler mot "Hvermannsen", samt at også de medlemmene som ikke er aktive på krets- og forbundsnivå skal finne stoff som passer for seg.

Dette betyr i praksis at min side flyttes til http://bridge.no/Laer-bridge/Blogger/Snorres-blog. Der vil NBF også slippe til andre som har ting å bidra med. I første omgang Marianne Harding og Allan Livgård. På sikt håper jeg enda flere kommer med på laget.

Personlig ønsker jeg jo selvsagt at så mange som mulig leser det jeg skriver, men alt fokus på bridge er bra. Både i regi av forbundet og sider som NILS KVANGRAVEN sin. (sikkert andre også) . Jeg har noen innvendinger til omleggingen, ikke minst bruken av ordet "BLOG". Jeg skriver seriøse og nesten-vitenskapelige innlegg om bridge. Det er tenåringsjenter og fotballfruer som skriver BLOG. Det er også noen utfordringer som gjelder å ta  vare på ting som skrives. Et bloginnlegg har normalt en levetid på timer, inntil neste intetsigende innlegg om hvordan makup'en satt i dag eller hvor mange Q-tips som gikk med for å vaske ørene i morges. Våre bridgeartikler lever forhåpentligvis noe lenger.

Til så lenge håper jeg alle som har lest LIVE.BRIDGE.NO bokmerker siden http://bridge.no/Laer-bridge/Blogger/Snorres-blog  og følger med meg videre. Innholdet i det JEG skriver o, vil bli omtrent det samme som før.

 

Ja
Nei

Logg inn for å skrive kommentarer.