Er førstedivisjon avgjort allerede?

Snorre Aalberg
Er førstedivisjon avgjort allerede?
03.11.2013 21:54

 

Det var en maktdemonstrasjon uten like av Rogaland (Hauge) i helgas spilling. Vi var vel klar over at laget kom til å være helt der oppe, men 100 VP på seks kamper er fantastisk. Møre og Romsdal (Lie) følger på andreplass, men kaninen & venner troner på tredje. Større sensasjon har ikke forekommet i sportsverden siden Franscisco Fernandes Ochoa tok gull i slalåm i OL 1972. I bunnen er det favorittene som har fått plass der også, men det er mange spill igjen. Er det noen som har prestert under forventet, er det kanskje Grøtheim og Hornslien selv om begge lagene er på vei oppover.

I 2A er det jevnt mellom Åslid og Holmbakken, i 2B leder Davidsen klart mens i 2C har Høyland fått en god luke ned til andreplassen. Ingen overraskelser med andre ord. Resultater under LES MER og BILDER FINNER DU HER. (funker nå, det var noe med rettigheter som jeg hadde satt feil)

Jeg ønsker å gjøre helt klart at inntil videre er det som står på denne side mine meninger og alt som skrives er mitt ansvar. NBF's administrasjon eller NBF's styre står selvsagt ikke inne for det som måtte komme av uttalelser. Live.bridge.no er en blogg som dekker ting som skjer i norsk bridge, men er langt fra et offisielt talerør for NBF.

 

 

 


I de nærmeste dagene kommer jeg til oppdatere med spill og den siste endrede artikkelen vil ligge øverst. Som sagt har jeg spilt selv, så det er ikke all verden jeg har fått med av episoder fra de andre bordene. Derfor oppfordrer jeg alle til å komme med innspill og bidrag. Helst ferdig redigert som PDF. Jeg har en apell jeg sitter og refererer fra og det handler om sportsmansship. Her kommer jeg ikke til å være nådig med Tor Erik Hoftasiska, uansett hvor mye han måtte ha loven på sin side. Jeg tror 99% av oss ikke ønsker at det skal være på denne måten. Når kommentarfeltet blir klart (det kommer når/hvis jeg skriver en avtale med NBF om å drive denne sida) kan dere få si deres mening.

1.divisjon      2.divisjon A      2.divisjon B       2.divisjon C 

Her er om oppsett, tidsskjema, systemkort

 

 

 

 

 

Ja
Nei

Logg inn for å skrive kommentarer.