En spilleprøve mens du venter på NM lag

En spilleprøve mens du venter på NM lag
19.05.2014 18:39

 

I år kommer jeg til å dekke NM lag LIVE fra Tigerstaden. Jeg holder på å forberede meg, så det blir litt stille her noen dager framover. Fra begynnelsen av neste uke, kommer det stoff fra lagmesterskapet som i år arrangeres av Bridgekameratene i Oslo. Trykk på banneret under for å komme til den offisielle hjemmesiden.
Mens du venter skal du få en spilleprøve jeg har fått av Baard Olav Aasan. Den ser enkel ut, men det er fine poenger.
Logg deg på og svar i kommentarfeltet.

 

   T3
  AQJ8
  2
  AQJ954

------
 
  QJ5
  T92
  AT84
  732
  3NT er oppgaven i lagturnering etter 
 
1KL - 1NT
2HJ - 2SP
3KL - 3NT
 
Utpill spar to (4de høyeste) som går til kongen i øst. Mere spar til esset i vest og mere spar. Du ser altså at sparen sitter 4-4 og det kan du spille på.

Din tur...
     

 

 FRA UNGARN

 

 

 

 

 

 

Ja
Nei

Kaster hj kn på den 3 sparen Snorre

Kaster hj kn

Svein Gunnar: Hva kaster du i bordet på den tredje sparen?

Pent SG. Skjønte at det var en case med at vi hadde 109 i hj på hånda :p

Spiller hjerter til dama. Blir den tatt av kongen har jeg innkomst på ruter ess og hj ni til å spille eventuelt kl til kutt 2 ganger. Står damen spiller spiller jeg kl dame..Sitter kl 4-0 med kongen i kutt fortsetter jeg med knekten

Prøver å finne en safevariant, men det klarer jeg ikke. Jeg må ha minst 2 kløverstikk for at det skal være 9 stikk her, så starter med kløver til dama. Hvis den stikkes bak henger kontrakten på hjerterkappen. Når kløverdame står sitter kløvern enten 2-2, kongen tredje foran eller kongen tredje bak. Det må jeg finne ut ved å legge ned kløver ess! Sitter den 3-1 setter jeg opp kløvern og tar hjerterkappen for hjemgang etterpå. Da går jeg bet hvis kløverkongen sitter tredje i kutt og hjerterkonge bak, imens tante Olga lett tar sine 9.

mvh
Kristoffer

Totalt 6 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.